Read A new algorithm for developing multiobjective models with utility function in fuzzy environment for distribution centers location problem Page 28
5-2-4- گام دوم: تعریف شاخصهای تصمیمگیری
همانگونه که مطرح شد سه شاخص کیفی در این تصمیمگیری، از نظر تصمیمگیرندگان حائز اهمیت است. این شاخصها عبارتند از شاخص سیاسی (PP)، شاخص شرایط محیطی (EC) و شاخص امتیازات دولتی (TF). این گونه شاخصها در تمام تصمیمگیریهای این چنینی وجود دارد. به عنوان مثال در پروژه برنامهریزی توسعه شبکه توزیع شرکت بازرگانی توسعه نیشکر و صنایع جانبی، یکی از سه دسته اصلی شاخصها را عوامل غیرمالی دانستهاند. در این دسته از شاخصها، شاخصهایی نظیر هماهنگي با استراتژيهاي شرکت، اثرات منفي در بازار، پايداري طرح در بلندمدت که جنبه کیفی داشتهاند مطرح شده است. البته روشی که ایشان در مد نظر قرار دادن این شاخصها به کار بردهاند، به این صورت بوده است که گزینههای مختلف را با هر یک از این شاخصها چک کردهاند تا بررسی شود که آیا با این شاخص منافاتی دارد یا نه و کمی سازی در این پروژه مورد توجه قرار نگرفته است.
5-2-5- گام سوم: استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی برای به دست آوردن
بر اساس آنچه که در کاملا در فصل چهارم ارائه شد، برای تعیین مقدار وزن هر شاخص با توجه به جدول اعداد فازی مثلثی، به روش زیر عمل مینماییم:
EC
TF
PP
SMI
WMI
-
PP
EI
-
TF
-
EC
با استفاده از جدول فوق و استفاده از روش تحلیل توسعهای، مقدار اوزان به صورت زیر به دست میآید: