Read A new algorithm for developing multiobjective models with utility function in fuzzy environment for distribution centers location problem Page 28

5-2-4- گام دوم: تعریف شاخص­های تصمیم­گیری

  همانگونه که مطرح شد سه شاخص کیفی در این تصمیم­گیری، از نظر تصمیم­گیرندگان حائز اهمیت است. این شاخص­ها عبارتند از شاخص سیاسی (PP)، شاخص شرایط محیطی (EC) و شاخص امتیازات دولتی (TF). این گونه شاخص­ها در تمام تصمیم­گیری­های این چنینی وجود دارد. به عنوان مثال در پروژه برنامه­ریزی توسعه شبکه توزیع شرکت بازرگانی توسعه نیشکر و صنایع جانبی، یکی از سه دسته اصلی شاخص­ها را عوامل غیرمالی دانسته­اند. در این دسته از شاخص­ها، شاخص­هایی نظیر هماهنگي با استراتژي­هاي شرکت، اثرات منفي در بازار، پايداري طرح در بلندمدت که جنبه کیفی داشته­اند مطرح شده است. البته روشی که ایشان در مد نظر قرار دادن این شاخص­ها به کار برده­اند، به این صورت بوده است که گزینه­های مختلف را با هر یک از این شاخص­ها چک کرده­اند تا بررسی شود که آیا با این شاخص منافاتی دارد یا نه و کمی سازی در این پروژه مورد توجه قرار نگرفته است.

  5-2-5- گام سوم: استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی برای به دست آوردن

  بر اساس آن­چه که در کاملا در فصل چهارم ارائه شد، برای تعیین مقدار وزن هر شاخص با توجه به جدول اعداد فازی مثلثی، به روش زیر عمل می­نماییم:

  EC

  TF

  PP

  SMI

  WMI

  -

  PP

  EI

  -

  TF

  -

  EC

  با استفاده از جدول فوق و استفاده از روش تحلیل توسعه­ای، مقدار اوزان به صورت زیر به دست می­آید: